טיפול לייזר כושל

  • טיפול מתמשך להסרת שער
    וי | 29/11/2009 15:00

    שלום,לפני 5 שנים התחלתי טיפול להסרת שער באמריקן לייזר. מאז עשיתי יותר מ-20 טיפולים ללא שינוי מוקר. האם יש משהו שאפשר לעשות כדי לקבל את הכסף חזרה, או שהסיפור הזה יכול להימשך עוד הרבה שנים ללא תוצאות?בתודה,וי

    • טיפול לייזר כושל
      עו"ד אסי לביא-צוקרמן | 30/11/2009 10:53

      השאלה היא מה התחייבו כלפייך? האם ישנה התחייבות לשיפור כלשהו כעבור תקופה? הפחתה בכמות השיער? אם כן - תוכלי לטעון שההתחייבות לא קויימה ולבקש לבטל את החוזה ולדרוש השבה.

      • בחוזה אין התחייבות מפורשת
        וי | 30/11/2009 11:19

        במילים אמרו לי שזה יהיה עד 10 טיפולים, אבל זה שונה מבן אדם לבן אדם. לפני שנה רופאה אחת פלטה שבאמת עשיתי כבר יותר מידיי טיפולים

      • הסרת שיער בלייזר
        מיכל | 01/12/2009 16:12

        שלום, קודם כל-תודה רבה עו"ד אסי לביא-צוקרמן על התייחסותך ותשובתך המהירה! :) דבר שני-אני מעדיפה שלא לתת פרטים נוספים בפורום.. "באותה סירה"- אם את רוצה, השאירי לי את פרטייך ואני אצור איתך קשר. המשך יום נעים, מיכל.