תביעה בהסתדרות לרפואת שיניים

  • רשלנות בטיפול שיניים
    אורי טפרלי | 29/09/2009 12:17

    שלום רב, לפני שנה עברתי במכבי דנט טיפול בשתי שיניים. הסתימות שעשו לי לא היו טובות והיו לי דלקות. אני מטופלת עד היום אצל מומחה שאמר לי שטיפלו בי ברשלנות. מכיוון שהטיפול הרשלני לא עלה לי הרבה ואין לי הוצאות גדולות כל כך (אולי כמה אלפי שקלים) נראה לי שאין טעם לתבוע בבית משפט ורציתי לתבוע במסגרת הגוף שנקרא הסתדרות לרפואת שיניים. האם כדאי? איפה אפשר לראות במה כרוכה תביעה כזאת ומה אני צריך לעשות? כמה אגרה משלמים?

    • תביעה בהסתדרות לרפואת שיניים
      עו"ד אסי לביא-צוקרמן | 29/09/2009 12:38

      למיטב ידיעתי תביעה כזו - בוררות במסגרת ההסתדרות לרפואת שיניים איננה כרוכה בתשלום ואף לא בחוות דעת מומחה. אם אמנם הנזק כולו נאמד בכמה אלפי שקלים בודדים ייתכן שזו האופציה הנכונה מבחינתך.

      • תודה! עוד שאלה קטנה
        אורי טפרלי | 29/09/2009 12:43

        תודה על התשובה המהירה. איפה אני יכול לראות דוגמאות של תביעות מסוג זה או איפה אפשר לקבל מידע לגבי תביעות כאלו ומה צריך לעשות? אני רוצה לנסות לפנות בלי עורך דין תחילה מחוסר כסף.

        • דוגמאות
          עו"ד אסי לביא-צוקרמן | 04/10/2009 10:06

          לא ידוע לי על מאגר של דוגמאות בתביעות כאלה. עליך לנסח מכתב ולפרט בו את טענותיך, את הרשלנות של הרופא ואת נזקיך. הייתי ממליצה לך להיוועץ עם עו"ד בשלב הניסוח - שכן ישנם נזקים עתידיים שחשוב לגלם אותם גם כן במכתב כזה. בהצלחה