מדוע לא קיבלתי מענה לשאלתי

  • רשלנות רפואית בניתוח לפזילה
    מיטל | 06/09/2009 13:07

    שלום רב, בני סבל מפזילה קטנה ומירידה משמעותית בראיה בעין שמאל את הראיה לא ניתן היה ל"סדר" עקב עצב ראיה פגום, אבל את הפזילה הקטנה ניתן היה לסדר לכן ניתחנו אותו על מנת שהפזילה לא תהיה מורגשת. הרופא שוחח עימי ומסר שזה ניתוח פשוט באותו יום משוחררים הביתה פשוט שריר אחד של עין מקצרים ושריר אחד מאריכים - פשוט מאוד. אכן החלטנו לנתח - בתום הניתוח, הסתבר שהרופא שלו לא ניתח אותו ונתן לרופאה אחרת לנתח אותו - היא עשתה טעות והפכה בין השרירים את מה שהיה צריך לקצר היא האריכה ואת מה שצריך היה להאריך היא קיצרה... הילד הוכנס שוב לחדר ניתוח, שוב הרדמה כללית ושוב ניתוח. בקיצור ניתוח של שעה לקח כפל כיפליים וסבל שבעתיים... הנורא הוא שלאחר הניתוח הפיזלה שלא היתה מורגשת - היום מורגשת מאוד הילד סובל והעין נעצמת לו בשמש, בעבר היתה ל בריחה קטנה של העין לימין עכשיו היא בורחת לו באופן משמעותי לצד שמאל - הפזילה גרועה ביותר וחמורה יותר. במקום לסדר את הפזילה החמירו לו אותה האם יש עילה לתביעה גם כאשר סילפו את הדברים בתיק הרפואי של הילד... כתבו שהניתוח נעשה בשני שלבים....!!! כי את ההחמרה רואים בתמונות של לפני ואחרי.. נורא ואיום!!!

    • מדוע לא קיבלתי מענה לשאלתי
      מיטל | 12/10/2009 15:46

      טרם קיבלתי מענה לשאלתי, אשמח לקבל תשובה

    • רשלנות בניתוח פזילה
      עו"ד אסי לביא-צוקרמן | 13/10/2009 13:29

      ראשית, קבלי התנצלותי על העיכוב במתן מענה. ייתכן שהדבר נבע מתקלה טכנית או אנושית. באשר לשאלתך, על פניו, וככל שהעובדות המפורטות בשאלה נכונות בהחלט נראה כי קיים בסיס לתביעה. גם אם התיעוד בתיק הרפואי מסולף, כפי שאת טוענת, אני מבינה שנותר נזק שהוא תוצאה של הרשלנות והוא בר הוכחה, כך שניתן יהיה בעדויות שלכם לסתור את הרישום הרפואי (כאמור אם התיאור שלך מתאר את מהלך הדברים כהוויתם). המקרה מצדיק בירור יסודי של עו"ד.