הפלה רשלנית

  • רשלנות רפואית הפלה
    שלי | 02/09/2009 11:46

    שלום רב,עברתי הפלה באמצעות כדורים אצל אחד הפרופסורים הנחשבים בתחום הגניקולוגיה בארץ באופן פרטי.כמובן שהסיבה בה בחרתי לעשות זאת באופן פרטי ולשלם פי 3 היתה השאיפה לשקט נפשי והידיעה שאני עומדת להיות מטופלת ברמה הגבוהה ובפיקוח הצמוד ביותר. לצערי טעיתי. ההפלה הסתבכה ואיבדתי במשך שבועיים כמויות דם בלתי סבירות. במהלך השבועיים הללו דיברתי עם הרופא ואף הגעתי אליו לבדיקות נוספות. כל אותו זמן הוא טען שהרחם שלי נקי ושישנן חתיכות בצוואר הרחם שאמורות לצאת והכל יסתדר. בעודי מאבדת כמויות דם בלתי סבירות, הוא לא שלח אותי לבדיקת דם ולא אמר שעלי לקחת ברזל. בסופו של דבר הגעתי לבית חולים שם נאמר לי שעלי לעבור הפלה נוספת כי הרחם עוד מלא בחומר עוברי וכמובן שנאלצתי לקבל עירויי דם כתוצאה מאיבוד דם מסיבי. אני מנסה לקצר מאחר והסבל פיזי והנפשי הרב שעברתי אינו יכול לבוא לידי ביטוי במשפט או שניים וכך גם ההיבריס לו זכיתי מצד הפרופסור הגדול. שאלתי היא בכל אופן האם ישנה הילה לתביעת טיפול הרשלנות?

    • הפלה רשלנית
      עו"ד אסי לביא-צוקרמן | 02/09/2009 12:39

      על יסוד הנתונים שמסרת לא ניתן לקבוע אם קיימת עילת תביעה או לא. עלייך להיוועץ בעו"ד מומחה בתביעות רשלנות רפואית, אשר יבקש את התיק הרפואי שלך מהרופא המטפל ומבית החולים ויתרשם על יסוד הנתונים כולם מסיכוייה של תביעה בנסיבות אלה.