פיזיוטרפיה לאחר ניתוח

  • רשלנות אורטופדית
    ולריה | 26/08/2009 17:26

    (אני דיי צעירה ..אבל אני מקווה שתוכלו לענות על שאלתי.) שלום רב, שמי ולריה ואני בת 14 ,(אימי לא ממש יודעת עברית ולכן אני רציתי לפנות עליכם ) לפני שנתיים עברתי ניתוח נגד סקוליוזיס בזווית גדולה. אחרי הניתוח ולפניו הייתי במעקב כל חצי שנה . לפני כמה זמן היצאו לי לעבור לפנימייה שעוסקת בספורט מקצועי ולעבור שם חודש היתנסות ,אני הסכמתי.האורטופד שלך אישור לפנימייה בפרוש שאין לי שום מגבלה פיזית אוו גופנית כלל. בפנימייה עשו לי בדיקה קצרה לבדה שהכול בסדר והם אמרו שכן אך יש לי יותר פוטנצאל להיפגע מבנות אחרות.לאחר כמה זמן שמתי לב שכל הבנות בפנימייה עשו בדיקות ארוכות גופניות וכו, ואני לא אז פניתי לפנימייה והם שלחו אותי לבדיקה במהירה, אחרי הבדיקה כולם נבהלו הזמינו את אימי ואמרו שהשרירים שלי בגב לא אלסתים ושהייתי צריכה לעבור פיזיוטרפיה לפני שנה -במשך שנה רק שלא סופר לי על זה . -בפנימייה אמרו לי את המידע הזה כשהייתי בשבוע השני שלי להיתנסות וישר באותו יום סילקו אותי בטענה שהרופא שלהם לא נותן לי אישור להיתאמן .אני מאוד נפגעתי ורציתי לשאול אם אפשר לטבוע את האורטופד(על אף שהוא אורטופד מוסמך) על רשלנות ? הנושא הזאת ממש מציק לי הכבד את זה מאוד עם תענו לי למרות גילי . תודה מראש ולריה

    • פיזיוטרפיה לאחר ניתוח
      עו"ד אסי לביא-צוקרמן | 27/08/2009 10:11

      אם אמנם לא בוצע לך טיפול פיזיוטרפי לאחר הניתוח וככל שאמנם טיפול כזה היה דרש לאחר הניתוח- קיומה של עילת תביעה נגד המנתח תלויה בשאלה אם נגרם לך נזק. יש צורך להיוועץ עם עו"ד מומחה בתחום שיפנה העניין למומחה עמוד שדרה (אורטופד או נוירוכירורג) שיוכלו להשיב על השאלה לאחר בדיקתך ועיון בכל המסמכים הרלוונטיים