רשלנות רפואית נגד רופא צבאי

  • תביעה אזרחית נגד רופא מילואימניק
    five2k | 12/08/2009 20:16

    רציתי לדעת אם דבר כזה מתאפשר. לפני כשנה נפצעתי בברך, קרע ברצועה. לפני מספר חודשים קיבלתי צו מילואים הקורא לי להתייצב לאימון. הרופאים שלי אסרו על פעילות גופנית או מאמץ כלשהו, אך הרופא מילואים(אורטופד באזרחות, כך שלא ניתן להגיד שלא ידע מהי הפציעה) לא קיבל את הוראות הרופאים שלי וסירב לבטל לי את המילואים, שם נפצעתי בברך הבעייתית שוב וזה החמיר את המצב. רציתי לדעת האם אני יכול להגיש תביעה אישית על רשלנות רפואית נגד הרופא הנ.ל. על משהו שקרה בזמן שהוא היה בשירות מילואים. תודה.

    • רשלנות רפואית נגד רופא צבאי
      עו"ד אסי לביא-צוקרמן | 16/08/2009 10:28

      השאלה היא אם הפציעה הותירה נזק רפואי בר הוכחה וניתן לכימות. אם כן - תוכל להגיש תביעה לקצין התגמולים להכרה בך כנכה צה"ל בגין חבלה בשירות מילואים שמקורה ברשלנות רפואית