אגרה על נזקי גוף - 600 ש"ח

  • תביעה
    bb | 23/07/2009 13:04

    שלום רב, מהן העלויות בתביעה של רשלנות רפואית עם נזק גוני ונפשי (בה העו"ד לוקח רק אחוזים אם זוכים בתביעה) כמה העלות של : 1. אגרת בית המשפט בנושא רשלנות רפואית של תביעת גוף? 2. מחיר ממוצע של קבלת חוות דעת מרופא מומחה מטעמי והאם אפשר להגיש לבית המשפט חוות דעת של מספר רופאים למשל גם כירורג וגם פסיכיאטר (לנזק הגופני והנפשי)? הבנתי שלכל רופא בסביבות ה1000-1500 ש"ח? 3. במידה ובית המשפט קובע שלא הייתה רשלנות - האם אני אצטרך לשלם חוץ מאגרת בית משפט גם את עלות חוות הדעת שעלה לנתבעים לקבל ואת עלות חוות הדעת שהזמין בית המשפט מטעם מומחים מטעמו? 4.במידה ואפסיד במשפט האם אצטרך לשלם את הוצאות העו"ד של הנתבעים? 5.האם אוכל לקבל מבית המשפט פטור מעלויות מסויימות אם מצבי הכלכלי והבריאותי קשה ואני בכל זאת רוצה לתבוע על הרשלנות? 6.איזה עוד עלויות יכולות להיות? תודה

    • אגרה על נזקי גוף - 600 ש"ח
      זיו | 26/07/2009 18:19

      חוו"ד ניתן לקבל מכמה רופאים שתרצה אם תפסיד ככל הנראה יפסקו נגדך הוצאות הכוללות בין היתר הוצאות עו"ד צד המנצח וכן הוצאות משפט שונות כגון חוו"ד של הצד השני פטור מאגרה ניתן לקבל אך לצורך כך תצטרך להצהיר במפורש מהם כל הנכסים שיש ברשותך ובמילים אחרות להוכח על ממש את "מסכנותך" - דבר ממש לא פשוט

      • גובה אגרת נזקי גוף בבימש שלום 633 ש"ח
        עו"ד אסי לביא-צוקרמן | 28/07/2009 09:53

        רק לשם הדיוק