שאלתך מסובכת וסבוכה

  • כירופרקט גרם לי לדרופ פוט
    מיקה | 22/07/2009 21:24

    אובחנתי כסובלת מפריצת דיסק נרחבת בL4-5. פחות משנה לאחר מכן, בעקבות "גב תפוס" לכמה חודשים, הלכתי לכירופרקט בקופת החולים שלי דרך הרופא שאמור היה להתאים לי טיפול. הרופא לא הסתכל בבדיקת סיטי שהבאתי איתי למרות שכמה פעמים ביקשתי שיסתכל. למחרת הטיפול גיליתי שאין תחושה לאורך הרגל ושאיני יכולה להזיז את כף הרגל, MRI הראה פרגמנט לוחץ על השורש ,שלא היה בבדיקה קודמת, מצב אשר הצריך ניתוח דחוף. נותחתי 3 שבועות מאוחר יותר. כיום אני עדיין סובלת מדרופ פוט חלקי, כאבי גב תכופים ועד לכל אורך הרגל, דקירות ותפיסת שרירים, צלקת לאורך הגב, חוסר תחושה ה"משגע" אותי לאורך שוק ימין ואשר מתפשט לעיתים עד לירך, חוסר יכולת לעבוד בתפוקה מלאה, דימוי עצמי נמוך ופחד להתמודד עם מצבים העלולים לתפיסתי לסכן אותי, אני בת 32 וטרם ילדתי. בבדיקת EMG- מצב המתאים לדנרווציה פעילה גם לאחר שנה וחצי מיום הניתוח. אורטופד העריך את נכותי ב27% אך זה היה סמוך לניתוח ומאז לדעתי הם עלו. מהם סיכויי לזכות בפיצוי הולם לדעתכם וכמה אני צריכה לדעת לדרוש? אודה לתשובתכם האדיבה.

    • שאלתך מסובכת וסבוכה
      זיו | 26/07/2009 18:13

      יש לבדוק האם באמת כתוצאה מהטיפול או אי הטיפול של הרופא נגרם לך הנזק. לצורך כך יש להיבדק ע"י רופא לצורך מתן חוות דעת רפואית וכו' ממש לא ניתן לדעת על סמך מה שכתבת מה באמת קרה לגבי גובה התביעה - אין כאן מה לדרוש, השאלה היא מה באמת קרה לך והאם באמת נגרמו לך נכויות של ממש כתוצאה מהפגיעה, לפי מה שאת אומרת יש לך נכות קודמת- השאלה מה שיעור ההחמרה והאם באמת הוא נגרם כתוצאה מהטיפול/אי הטיפול הייתי ממליץ לך לפנות ליעות אישי

    • הערכת תביעת רשלנות רפואית
      עו"ד אסי לביא-צוקרמן | 30/07/2009 17:24

      הערכת הפיצוי בתיק זה מורכבת ותלויה בגורמים רבים שאין מידע עליהם בשאלתך. עלייך להיוועץ עם עו"ד מומחה בתחום אשר ישמע את גרסתך במלואה ויוכל לספק לך תשובות.