סיבוך בגסטרוסקופיה ורשלנות רפואית

  • סיבוך לאחר גסטרוסקופיה
    דין רוטר | 24/06/2009 13:49

    לפני כ3 שנים במכבי עברתי גסטרוסקופיה,עקב חשד שהופרך לתסמונת בארט לקח הרופא הרבה ביופסות מאזור הסוגר הטבעתי של הושט, מיד לאחר הבדיקה החל באזור סוגר הושט,כאב חזק חד וחותך שנרגע רק לאחר כחודש וכן החלו מיד צרבות חזקות מאוד(לפני כן לא סבלתי כלל מצרבות)שרק עם ppi במינון גבוה אחרי כמה חודשים נכנסו לשליטה,כיום אני קבוע על הppi ובודק אופציה ניתוחית, השאלה-לדעתי הרופא פישל ופגע לי בסוגר הושט,אך סרב להודות בטעות(טעויות קורות וזה חלק מהחיים,אך צריך להודות בהן)האם יש בסיס לתבוע אותו על רשלנות רפואית

    • סיבוך בגסטרוסקופיה ורשלנות רפואית
      עו"ד אסי לביא-צוקרמן | 25/06/2009 18:58

      על מנת להשיב לשאלתך יש צורך קודם כל בתיק הרפואי המלא שלך מהרופא שביצע את הגסטרוסקופיה ואת דוח הבדיקה שערך במלואו. השאלה הנשאלת היא האם היתה רשלנות בפרוצדורה שבוצעה אשר בעטיה נגרם הנזק או האם מדובר בסיבוך העלול להתרחש בידיים המיומנות ביותר? לשאלה זו צריך להשיב רופא מומחה בגסטרואנטרולוגיה, שאין לו בעייה לייעץ בנושא לתובע פוטנציאלי. מציעה לך לפנות להתייעצות עם עו"ד מומחה בתביעות רשלנות רפואית והוא ינחה אותך.