האם רשלנות רפואית

  • רשלנות רפואית
    מישהי | 17/06/2009 19:56

    שלום, במהלך איתור של בעיה רפואית ממנה סבלתי מס' חודשים - נשלחתי לבירור אצל רופא מומחה בתחום. הרופא בדק אותי וקבע שהוא לא מוצא בעיה מבחינתו. כעבור זמן מה הסתבר שאילו הרופא היה מבצע לי בדיקה מסויימת, הייתה מתגלה הבעיה הרפואית ממנה סבלתי ואשר היא בתחום הרפואי המקצועי שבטיפולו. האם זוהי רשלנות רפואית או שמותר לרופא לשגות באבחנתו ולקבוע שהוא לא מוצא שום בעיה שבתחומו? תודה

    • האם רשלנות רפואית
      עו"ד אסי לביא-צוקרמן | 18/06/2009 06:54

      השאלה מוצגת בצורה כללית מדי - נא צייני מה היו תלונותייך, מה היתה מומחיותו של הרופא הראשון אליו פנית, מהי הבדיקה רפואית שהיה צריך לבצע לך, לטענתך. כיצד לבסוף אובחנה הבעיה ואז אוכל להשיב