תביעת נזיקין

  • נזקים
    ק.ת. | 15/03/2009 02:07

    למה הכוונה שאומרים "פיצויים על נזקים אזרחיים". מה נכלל במונח נזקים אזרחיים. האם זה כולל אפשרות לתביעת פיצויים בגין רשלנות רופא או מוסד רפואי שבו עבד הרופא שטיפלבחולה או שמא פיצוי בגין נזק אזרחי מדבר על נזק ברכוש ? אשמח לקבל מידע בעניין.

    • תביעת נזיקין
      עו"ד אסי לביא-צוקרמן | 15/03/2009 09:13

      השאלה איננה ברורה. מציעה שתתאר את המקרה ואת שאלתך ואציע תשובה. בכל מקרה, כל אימת שנגרם לך נזק גוף או רכוש כתוצאה מרשלנות רפואית אתה רשאי לתבוע את נזקיך.