טיפול רשלני של פיזיוטרפיסט?

  • האם רשלנות?
    רנטו | 10/03/2009 14:51

    בשנת 2007 עברתי פציעה של קרסול כף הרגל שבר תלת פטישוני נותחתי לקיבוע על ידי פלטינה ןברגים ניתוח קשה לחיבור כף הרגל תןך פחות מ12 שעות במחלקה נשלחה פיזוטרפסטית אלי לעשות פיזוטרפיה אני לא האמנתי היא טענה שהרופאים שלחו אותה וככה זה הפזוטרפסטית סובבה לי את הרגל והתנהגה די קשה למרות שפחות מיממה יצאתי מחדר ניתוח התברר לי בדעבד שזה טעות נוצר לי אחרי שבועיים דלקת וזהום ונותחתי שנית להוציא את הפלטינות והברגים ונשארתי ללא חיבור יותר משנה וחצי כולל כאבים וסבל פלוס פגיעה בעצב הרגל רק מחמירה האם זה רשלנות? בתודה מראש

    • טיפול רשלני של פיזיוטרפיסט?
      עו"ד אסי לביא-צוקרמן | 10/03/2009 20:06

      על מנת להשיב לשאלתך יש לאסוף את התיעוד המלא מן הניתוח ומהטיפול שלאחריו בבית החולים ולהתייעץ עם מומחה רפואי בתחום על מנת שייקבע האם הנזק הוא תוצאה של הניתוח? האם התוצאה הזו היא סיבוך מוכר או רשלנות? האם הטיפול הפיזיוטרפי שבוצע היה טיפול נכון? האם גרם לנזק וכו. רק לאחר קבלת מענה לשאלות אלה ניתן יהיה לקבוע משפטית אם קיימת עילת תביעה