המשך מהקודם (שכחתי לציין)

  • מבקשייעוץ ראשוני
    פופאי | 14/10/2008 07:05

    לפני כשלוש שנים עברתי ניתוח אפנדציט וכשנה לאחר עברתי ניתוח נוסף הרניה בקע בצלקת הניתוחית, תוצאות הניתוח היו כאלה שמיד לאחר הניתוח הופיע לי בליטה גדולה ואובאלית בצד ימין של הבטן מעל הצלקות של הניתוחים , ורופא אחר איבחן שזו בעצם בקע הרניהועלי להינתח שוב כמובן שמרוב פחד לא הסכמתי וכך העיניין נשאר , לטעמי יש כאן רשלנות רפואית מאחר והניתוח ה-1 ו-2 היו אמורים לשפר את איכות חיי והאקט הניתוחי רק החמיר אותם אני רוצה לציין שמאוד נשמרתי ואף היו לי חופשות מחלה ארוכות ומתועדות בגין 2 ניתוחים אלה ,התוצאה בכל מקרה אינה מרנינה .אבקש את עזרתך אם יש כאן קייס ואו אין ובכלל האים אוכל להתייעץ איתך שלא דרך הפורום והאם ייעוץ ראשוני חינמי תודה

    • המשך מהקודם (שכחתי לציין)
      פופאי | 14/10/2008 07:20

      שכחתי לציין שהייתי בבקורת אצל הרופא שניתח אותי הניתוח השני ובו אני חושב נוצרה הבעיה העכשוית אותו רופא ניתח אותי באופן פרטי ואף שולם לו ולמרדים כסף דרך הקופה וגם באופן אישישולם למרדים שכר עבור עבודתו כ-950 ש"ח תוספת למה ששולם עבור הניתוח , לבי"ח שבו נותחתי ואני מציין שאין לי לא את יומן הניתוחים וכמו כן שהתעוררתי בעת הניתוח השני באמצע הניתוח לא הרגשתי כלום אבל בהחלט שמעתי את הרופא מדבר עם האחות ,אני מציין שלא הסיבה של ההתעוררות היא הטראו מה כאן אלא הסיבה של מה שקורה איתי עכשיו ,על כל פנים כשהגעתי אליו פטר אותי בלא כלום ואמר לי שזה בעצם ירד מעצמו ,זה לא יורד זה רק הולך ומחמיר

      • רשלנות רפואית?
        עו"ד אסי לביא-צוקרמן | 17/10/2008 19:06

        כדי להשיב לשאלתך האם היתה רשלנות רפואית בניתוח הראשון ובשני יש צורך לעיין בחומר הרפואי משני הניתוחים ולעמוד על המהלך הרפואי שם. בלעדי תיקים אלה לא ניתן להשיב האם הבקע הוא תוצאה של רשלנות או סיבוך שהתרחש בניתוח ללא קשר לרשלנות.