האם רשלנות רפואית?

  • רשלנות רפואית
    אורית | 16/09/2008 09:23

    לפני 5 שנים בעלי עבר ניתוח לב ולקחו עורק מיד שמואל ,כל השנים האלה טופל במרפאת כאב משום שסבל מכאבים חזקים ביד לפני שבועיים בעלי נפל על היד ובמקרה שלחו אותו לעשות צילום לתדהמתנו אמרו לו שנשארו סיכות בתוך היד ובגין היד שנפגעה בעצב בעלי לא חזר לעבודתו.האים זו רשלנות רפואית והאים כדי לתבוע. תודה

    • האם רשלנות רפואית?
      עו"ד אסי לביא-צוקרמן | 17/09/2008 19:35

      על פניו, ייתכן שיש בסיס לתביעה, אך יש תחילה לברר את השאלות הבאות: האם אמנם הסיכות הן שגרמו לכאבים ביד? האם הוצאו? האם לאחר הוצאתן הכאבים חלפו? האם נאמר לכם שהשארת הסיכות גרמה לנזק בלתי הפיך? מדוע לא חזר בעלך לעבודה בגלל היד? במה עבד? נא השיבי על שאלות אלה ואנסה לענות לך תשובה ברורה יותר