רשלנות רפואית?

  • רשלנות רפואית
    ברכה ר | 27/07/2008 14:54

    בחודש מאי פניתי לכירורג בתלונה על כאבים בברך ובחלק התחתון של הרגל. הוא שלח אותי לצילום הברך. הממצא היה שיש שחיקת סחוס בינונית. שאלתי למה הוא לא צילם את השוק עצמה. הוא אמר שלא צריך והכאב מקרין מהברך ושלח אותי לאורטופד. האורטופד המליץ על נעלי אפוס שלא התאימו לי. כך התחלתי ללכת הלוך ושוב לאורטופד כשבכל פעם הכאבים הולכים וגוברים הגעתי עם מקל הליכה ואח"כ הליכון כשכל הזמן הרופא מסרב לצלם את השוק בהמשך הוא "ריחם" עלי והזריק לי סטרואידים למקום הכואב ביותר מתחת לברך. בקיצור כשהגעתי למצב שלא יכולתי ללכת בכלל הגעתי למיון באסף הרופא שם בדקו אם אין לי פקקת ורידים ושלחו אותי הביתה עם אותם הכאבים. אח"כ הגעתי לקפלן עם רגליים נפוחות ואושפזתי במחלקה פנימית עם המלצה לניתוח קיצור קיבה. רק כשהעזתי לפנות לרופא במחלקה ולבקש שיסכים לצלם את הרגל התברר שיש שבר גדול בשוק. שבר שהוזנח במשך חודש ושנאלצתי לדרוך עליו כל אותה תקופה. השאלה למי אני פונה והאם מגיע לי פיצוי על חודש העינויים ועל הסבל שעדיין לא נגמר וכן על אובדן ימי עבודה אדיר שפוגע גם נואשות במצב הכלכלי.

    • רשלנות רפואית?
      עו"ד אסי לביא-צוקרמן | 28/07/2008 11:17

      נתוני שאלתך לא ברורים לי די הצורך: למה התנפחו שתי הרגליים אם היתה בעיה בשוק של אחת הרגליים? אם אמנם סבלת משבר שלא אובחן במשך חודש ימים, יש לך לכאורה תביעה ברשלנות רפואית - השאלה אם נגרמו לך נזקים משמעותיים ואם העובדה כי הנזק אובחן באיחור תחמיר את סיכויי החלמתך.אם את מעוניינת בייעוץ פרטני יותר תוכלי לפנות אלינו בפנייה דחופה ונשמח לייעץ לאחר קבלת נתונים מפורטים יותר.