רשלנות רפואית וסיבוך לאחר ניתוח

  • רשלנות רפואית
    דודו | 07/07/2008 10:22

    לעו"ד הנכבד שלום בינואר 07 הייה לי ניתוח אשר בעקבותיו נשארתי עם שיתוק בפלג גופי השמאלי . נכנסתי לבית החולים על הרגליים ויצאתי על כסא גלגלים. לפני הניתוח הרופא הסביר לי מפורשות שאחוזי ההצלחה מאוד גבוהים בניתוח 3% סיבוך ואף נתן לי אשור בכתב על זה יצוין שהיום אחרי כשנה וחצי מהניתוח השתפר מצבי אחרי פיזיוטראפיה מתאימה . היום אני יכול ללכת אומנם צולע והולך עם קב קנדית אבל יחסית מצבי הוטב בצורה משמעותית . המל"ל קבע לי אחוזי נכות קבועים וקצבת נכות מלאה יציבה האם יש מקום להגשת תביעה לרשלנות רפואית אשמח מאוד לקבל תשובה מהירה עדיין מחפש עו"ד מומחה ברשלנות רפואית

    • רשלנות רפואית וסיבוך לאחר ניתוח
      עו"ד אסי לביא-צוקרמן | 07/07/2008 15:35

      על מנת להשיב לשאלתך יש לעיין בדקדנות בתיק הניתוח ולבחון מספר עניינים: האם הרופא המנתח היה מיומן בביצוע הניתוח, מה האמצעים שנקט כדי למנוע את הסיבוך שארע, האם נקט בכל האמצעים, האם אבחן את הסיבוך זמן סביר לאחר התרחשותו; האם היה עירני לסיכון בסיבוך; האם טיפל בסיבוך באופן המתאים וכיוצ"ב. ככל שתרצה לקבל ייעוץ קונקרטי יותר - תוכל לפנות אלינו דרך פנייה דחופה ונשמח לייעץ