תגובה

  • אי גילוי מום במהלך הריון האם זה רשלנות?
    שולה | 03/07/2008 18:06

    עשיתי סריקת מערכות והרופא לא גילה בעיה בעובר שהתגלתה בלידה מה עלי לעשות

    • תגובה
      ריקי | 03/07/2008 18:09

      קראתי מאמר טוב בנושא ראי בלינק הבא adviser.co.il/p-27_a-*צונזר583 - **פרסום סמוי בפורומים לא יקבל במה*** הנהלת האתר

    • רשלנות רפואית בבדיקת אולטראסאונד
      עו"ד אסי לביא-צוקרמן | 03/07/2008 18:10

      משאלתך לא ברורות העובדות הבאות: באיזו סקירה מדובר? באיזה שלב של ההריון בוצעה (באיזה שבוע)? מהו המום שלא אובחן? האם כבר ילדת או שאת עדיין הרה? נא השיבי לשאלות הנ"ל על מנת שנוכל להשיב תשובה עניינית

      • גם אני מתעניין בשאלה - רשלנות רפואית בלידה
        עו"ד מהמרכז | 06/07/2008 09:45

        עו"ד צוקרמן שלום, אם מדובר בסקירה הראשונה אחרי כמה שבועות, ואין גילוי מומים - ואם מדובר בסקירה מתקדמת - מה ביניהם ? האם הולכים לקראת רופא שלא מאבחן בשלב המוקדם יותר (שכן המום קשה לאיתור?) או שמא מחמירים עם רופא שאיפשר לוולד לגדול ברחם, למרות שהיה צריך לאבחן את המום? אגב, רציתי גם לדעת מה דעתך מבחינה אתית על הנושא? האין התערבות כזו מעוררת בעיות אתיות קשות? (הפלות על רקע של מומים. הפלות יזומות כמובן...) ? בברכה, עו"ד מהמרכז