רשלנות רפואית ושיתוק בכתפו של התינוק לאחר הלידה

  • פגיעה בתיפקוד יד שמאל בעת הלידה
    מאיר | 23/06/2008 21:11

    בשנת 1986 נולד בני האמצעי ולאחר מס' ימים התקלה שיד שמאל אינה מתפקדת כלל, לאחר טיפולים של למעלה משנה שופר התיפקוד כך שאין לו יכולת תיפקוד רק בכתף, אומנם זה לא מאה אחוז מפריע אך הוא אינו יכול להרים את יד שמאל גבוה מתקשה בשליחת היד קדימה וכדומה, מה צריך לעשות בכדי שיהיה כדאי אם בכלל להגיש תביעה בגין רשלנות רפואית כנגד בית החולים.

    • רשלנות רפואית ושיתוק בכתפו של התינוק לאחר הלידה
      עו"ד אסי לביא-צוקרמן | 23/06/2008 21:34

      מהמקרה שאתה מתאר לא ברור האם סיבת השיתוק ביד היא ארוע כלשהו במהלך הלידה. בכל מקרה, יש לעיין בתיק הלידה ובתיק היילוד כדי לבחון האם היתה רשלנות רפואית במהלך הלידה שגרמה לשיתוק המתואר. אם אין ברשותכם את התיק המלא ניתן להזמין אותו מבית החולים ולבדוק זאת. נזק מסוג שיתוק בכתף/ביד מוכר כנזק אשר עלול להיגרם בלידה ובנסיבות מסויימות עלול להחשב רשלנות רפואית. לצורך בחינת המקרה וקבלת ייעוץ קונקרטי תוכלו לפנות אלינו דרך פנייה דחופה.