התיישנות תביעות רשלנות רפואית

  • התיישנות
    אודי | 02/05/2008 22:57

    האם מצב בו הנזק התגבש לאחר הרבה שנים ממועד הטיפול ועברו 7 שנים ויותר אך נוצר נזק בלתי הפיך לאחר הטיפול שהיה באותה תקופה חדשני מה קורה מצב כזה האם ישנה עילה לתביעה (אני לא יודע אם זה רשלנות אך הטיפול החדשני בזמנו גרם בעיות רציניות אז האם יש מצב לתבוע לאחר 10 שנים וקצת יותר????

    • התיישנות תביעות רשלנות רפואית
      עו"ד אסי לביא-צוקרמן | 04/05/2008 15:20

      ככלל, פרק הזמן להגשת תביעות בגין רשלנות רפואית הוא 7 שנים מיום הארוע המזיק. לכלל זה חריגים רבים המאפשרים הגשת התביעה גם בחלוף 7 שנים וזאת כאשר הנזק התגלה בשלב מאוחר יותר או כאשר עובדות אחרות המהוות את עילת התביעה נודעו לתובע באיחור. יש כמובן לבחון כל מקרה לגופו וכדי להשיב על שאלה זו באופן מלא יש צורך בפרטים נוספים על נסיבות המקרה. תוכל לפנות אלינו באמצעות פנייה דחופה לקבלת ייעוץ מלא ודיסקרטי.