תשובה

  • מחטים סינים
    קסם | 06/12/2007 08:24

    שלום, אני החלטתי לטפל בגב במחטים סינים - טיפול אלטרנטיבי. אני מרגישה שמאז הטיפול רק כואב לי יותר, והרופא שלי שהוא מפורסם בתחום הזה מסביר לי שזה בטוח לא מהמחטים והטיפול שלו. אני בטוחה שסוג הכאב חדש מאוד. דיברתי עם הרופא שוב אתמול והוא ממש התעצבן עליי כבר. אני לא יודעת איך אני בודקת שזה רשלנות של הרופא הזה, כי אני בטוחה שזה בגללו

    • תשובה
      עו"ד אסי לביא-צוקרמן | 06/12/2007 10:30

      קודם כל הייתי מפסיקה את הטיפול לפרק זמן מסויים כדי לבחון האם הפסקת הטיפול תפסיק את הכאב. אם אין לך אמון במטפל ואת מרגישה שהטיפול מזיק לך מדוע את ממשיכה? גם אם הכאב הוא תוצאה של הטיפול, כטענתך, לא בהכרח שמדובר כאן ברשלנות. ייתכן שהטיפול אינו מתאים לך. על כל פנים, אם הפסקת הטיפול תפסיק את הכאב תניחי לזה, אם לא - התייעצי עם אורטופד מומחה לעמוד שדרה. הרבה בריאות!

      • לדקור מחטים בגוף נראה לי הרבה יותר כואב מהכאבי גב..
        סנדרה | 12/12/2007 18:08

        בכל מקרה, שיהייה בהצלחה.