הפורום סגור למשתמשים רשומים בלבד להרשמה לחץ כאן

משרד הרווחה

  • מסגרת לנכה
    מורן | 03/11/2009 18:18

    שלום, אחי בן 23 נכה 100 % נכות. בעבר היה שייך לארגון איל"ן (שיקום) בהמלצת עובדת סוציאלית הורי העבירו אותו לשירות למפגר. כיום במבט לאחור זו היתה שגיאה מרה שכן המסגרות אליהן הוא יכול להשתייך בשירות למפגר אינן ראויות בעליל. למיטב הבנתי על מנת לעבור בחזרה לשיקום יש לעשות זאת דרך ערכאות משפטיות. היכן ניתן לברר זאת? מול מי עושים זאת? אשמח לקבל קצת הנחיות וכיוון בנושא.

    • משרד הרווחה
      עו"ד תמר פישהוף | 09/11/2009 12:59

      איני מתעסקת בנושאים מעין אלו, אני מניחה שאם תפני למשרד הרווחה יוכלו להכווין אותך יותר טוב. בהצלחה!