הפורום סגור למשתמשים רשומים בלבד להרשמה לחץ כאן

תלונה על דרך חקירה במשטרה

  • חקירת ילדים עזרה
    ברק | 27/06/2009 17:31

    חקרו את שני ילדינו על אלימות במשפחה (10 ומטה) מבלי להודיע לנו ומבלי שיהיה עמם מבוגר שהם מכירים בזמן ואחרי החקירה. הילדים הגיעו בוכים הביתה והקטן שאל אם יקחו אותו לכלא. איך ניתן לברר מהיכן הגיעה התלונה ואת מי ניתן לתבוע על הנזק שנגרם לילדים ולחיי המשפחה שלנו. אשמח אם תחזרו בהקדם

    • תלונה על דרך חקירה במשטרה
      עו"ד תמר פישהוף | 01/07/2009 10:05

      ראשית כל יש לברר מי החוקרים שחקרו את ילדיכם ואז יש לפנות לשירות המבחן לנוער שבאזור מגוריכם ושם למסור את תלונתכם. שירות המבחן לנוער הוא חלק מרשות הרווחה בכל עיריה ורשות מקומית וניתן להגיע אליו דרך המוקד העירוני או האזורי.