הפורום סגור למשתמשים רשומים בלבד להרשמה לחץ כאן

סיוע משפטי

  • נט עזרתך
    דינה | 25/06/2009 10:14

    אני אישה שבעלי הלך למאסר למשך 12 שנות מאסר בפועל ואני אמא ל שלושה ילדים cבגילים 3.5.6 שמקבלת קצבה מביטוח לאומי בשך של 2800 ש"ח שהינה ההכנסה היחידה שלי ,,בתקופה האחרונה נודע לי שבעלי חייב מיסי ארנונה לעיריה בסך של 60.000 ש"ח וגם מים בסך של 10.000 דבר שאני בכלל לא ידעתי עליו ,,מהעיריה רצה לעקל לי דברים כדי שאני אשלם והלכתי אליהן ע"מ להגיע להסדר את המים אני שילמתי פעם אחת בכסף שקיבלתי מביטוח לאומי וזה לאחר שבעלי הלך לכלא אך סירבו לי בעניין הארנונה ולזה וביקשו שאני אשלם כל חודש 1500 ש"ח לפחות כל תשלום חודשי וזה דבר שאני לא אוכל לעמוד בו ,,ביקשתי מהם הסדר בסך של 500 ש"ח לחודש אך הם מסרבים וצאיימים עלי כל הזמן,,איך אני אוכל לחייב אותם להתחייב במצבי הכלכלי הקשה והאישי שאני לא מאחלת אוצו לאיש ולתת לי לשלם גג 500 ש"ח בחודש טחא להפריע לי כל יום בהתראות והם מסרבים לי ???

    • סיוע משפטי
      עו"ד תמר פישהוף | 25/06/2009 10:44

      הייתי מציעה לך לפנות ללשכות הסיוע המשפטי או לקליניקות של סיוע משפטי באוניברסיטאות שיכולות לעזור לך ולנהל מו"מ אל מול העיריה להסדרת תשלום החוב. אני מצרפת שני קישורים- אחד עם מספרי הטלפון והנחיות לפניה לסיוע המשפטי מטעם המדינה ושני עם המספר של הקליניקה לזכויות אדם בבר אילן, שם גם יוכלו לסייע לך. בהצלחה!