הפורום סגור למשתמשים רשומים בלבד להרשמה לחץ כאן

חדירה לפרטיות

  • שימוש במצלמות בטחון/חדירה לפרטיות
    ש | 06/05/2009 17:12

    אני עובד במרכז קניות מוכר, במערך האבטחה, במקום ממוקמות המון מצלמות בטחון אחת מהם במרכז הבקרה. האם מותר להחזיר את הסרטונים אחורה כדי לראות מה עשו בלילה.. ואני מדגיש זה לא קשור לעבודה בטחונית, או לאיזהשהו אירוע מסויים כי גם כשאין כלום מי שאחראי , מחזיר את המצלמה הספציפית כל השבת או כל הלילה ביום חול לאחור ובודק כל דבר שנעשה שהוא לא תקין . האם זה נקרא חדירה לפרטיות? תודה

    • חדירה לפרטיות
      עו"ד תמר פישהוף | 07/05/2009 14:34

      לא הבנתי מדבריך מתי נעשה הצילום הספציפי עליו אתה מדבר- במהלך העבודה השגרתית של הבדיקה או במסגרת אחרת? מי צפה בסרטונים?לצורך מה?

      • מצלמות בטחון\חדירה לפרטיות
        ש | 07/05/2009 22:51

        אני אכתוב את הסיפור המלא. אני איש אבטחה במרכז קניות מוכר, במרכז עצמו ממוקמות המון מצלמות אבטחה כדי שיהיו הוכחות לכל מני אירועים חריגים שקורים שם (אנשים שנופלים, מחליקים, מריבות למינהן, חיפוש אחר אנשים שגנבו וכדו') איפה שכל המצלמות מתרכזות זה מוקד הבטחון , ושם יושבת המוקדנית שצופה בהכל, במוקד גם ממוקמת מצלמה , הבעיה היא שהאחראית על המוקד מגיעה בבוקר , מעבירה את המצלמה של המוקד אחורה ורואה את כל מה שהיה בלילה . היא מסתכלת בדיוק מה עשו שם, אם עישנו במוקד אם ישבו שם יותר מהזמן המוגדר עם המוקדנית או כל דבר אחר... השאלה שלי היא כזאת : המצלמות נועדו לכסת"ח על כל דבר חריג , האם מותר להשתמש במצלמה הספציפית במוקד כדי לעקוב אחרי כל מה שנעשה במוקד במהלך הלילה ואחר כך להשתמש בזה כדי לדווח לקב"ט ולהגיד לו שעשו ככה וככה....