הפורום סגור למשתמשים רשומים בלבד להרשמה לחץ כאן

מחיקת הרשעות

  • רישום פלילי
    מומי | 07/04/2009 06:48

    היי הוצאתי רישום פלילי עדכני לפני כמה שבועות וברישום מופיע תחת הכותרת "תיקים שטרם עברה תקופת המחיקה" מדובר בתיק שהיה לפני שמונה שנים פלילי עם הרשעה בבית משפט. האם ניתן להתייחס לתיק זה כתיק שהתיישן? כי לפי מה שאני ידוע שתקופת המחיקה מגיעה אחרי תקופת ההתיישנות. תודה

    • מחיקת הרשעות
      עו"ד תמר פישהוף | 13/04/2009 11:34

      מחיקת התיק תתבצע לאחר תום תקופת ההתיישנות. אין באפשרותי לדעת אם הרשעתך התיישנה או לא, זה תלוי בחומרת העבירה בה הואשמת.