הפורום סגור למשתמשים רשומים בלבד להרשמה לחץ כאן

תביעה סחטנית

  • בת עורכת דין
    שמעון | 20/01/2009 00:45

    האם בת עורכת דין במקצועה המייצגת את אימא בתביעה ,יש לה מעורבות משפחתית ואישית בזמן שהיא מייצגת את אימא שלה ותובעת כספים ממעסיקי אימא ללא הצדקה ולא על פי חוקי העבודה של מדינת ישראל האם ניתן לפנות למשטרה ולברר את סוגיה של סחיטה וניסיון להוצאת כספים במירמה מהאם והבת שלה עורכת הדין

    • תביעה סחטנית
      עו"ד תמר פישהוף | 20/01/2009 11:40

      שמעון שלום רב, ללא כל קשר לזהות עורכת הדין, זהות התובעת והקשר המשפחתי ביניהן - כאשר מוגשת תביעה, גם אם היא אינה צודקת לחלוטין, הדרך הנכונה להתגונן מפניה היא לא בפניה למשטרה, אלא בהגשת כתב הגנה ותביעה נגדית, אם הדבר מתאפשר.

      • בת עורכת דין
        שמעון | 20/01/2009 16:15

        ראשית תודה על תשובתך.הגשתי כתב הגנה עם תביעה שכנגד. שאלתיהיא האם לבת היות ויש קשר משפחתי מקירבה ראשונה והיא מייצגת את האם ,אין לה אחריות אישית על הכתוב בכתב התביעה והאם ניתן לתבוע אף אותה על פי כתב התביעה שלה שכפי שציינתי הוא ניסיון להוצאת כספים ואןלי ניסיון לסחיטה ולהוצאת כספים שלא על פי דין .בכתב התיעה עצמו דורשת בתה העורכת דין כספים מבלי לדעת את חוקי העבודה כלל ,האם אין בזאת שותפות לניסיון להוצאת כספים במרימה? תודה

        • עובדות מסולפות בכתב התביעה
          עו"ד תמר פישהוף | 20/01/2009 17:53

          שוב שלום, איני סבורה שניתן לעשות דבר, על אף הקרבה המשפחתית, מעבר להגשת תביעה שכנגד, בה תוכל לפרט את דעתך על סחטנות התובעת ואי ידיעתה את החוק. נראה לי שמכאן והלאה נותר רק לחכות ולקוות שהשופט יפסוק לטובתך הוצאות גבוהות.

          • אחריות משפטית
            שמעון | 20/01/2009 18:48

            האם לעו"ד אין אחריות משפטית שהואא תובע כספים המנוגדים לחוק הבראה ניתן לצבור עד 3 שנים והיא תובעת 8 הבראה ניתן לצבור עד 2 שנים והיא תובעת 8 משך העסקת אמא היה עם הפסקות דבר שמבטל את הוותק ולמרות זאת היא תובעת מיום תחילת עבודה ומבלי להתייחס להפסקה שלה האם אין מחובתה לדעת ולפול לפי חוקי ודיני העבודה במדינת ישראל ואין לכך משמעות משפטית או אחריות של עו"ד שכותב דברים אני מקווה בשוגג ולא במתכוון ,כי לאזרח התמים זו ניראית כניסיון למרמה והוצאת כספים שלא כחוק