הפורום סגור למשתמשים רשומים בלבד להרשמה לחץ כאן

זכות הערעור

  • זכויות אזרח
    יהל | 09/12/2008 03:51

    האם מדובר באפליה, או בפגיעה בזכויות האזרח כאשר המדינה/משרד הבטחון וועדת ערר ובית משפט מחוזי מעדיפים במקרים מסויימים עדויות מומחים מטעם המדינה אשר השמיטו את הבסיס הקיים ברשומות הרפואיות הדרושים להסקת המסקנה הנכונה בשאלת הקשר הסיבתי בין הגורם בצבא ובין התפתחות המחלה שגרמה לנכות או למוות של חייל ובית משפט עליון היושב כערכאת ערעור לא יכול להתערב.

    • זכות הערעור
      עו"ד תמר פישהוף | 09/12/2008 10:26

      יהל שלום, חסרים לי פרטים רבים מדי מכדי שאוכל לענות לך נכונה על שאלתך. אינני יודעת איזה הליך משפטי עברת, ונשמע כי זכות הערעור נחסמה בפניך, בצורה זו או אחרת. זוהי איננה הפרת זכויות אדם אלא נוהלים פורמליים של המשפט, אם אכן זהו העניין. אתה מוזמן לפנות בייעוץ אישי ולמסור פרטים נוספים אשר ישפכו אור על המקרה.