הפורום סגור למשתמשים רשומים בלבד להרשמה לחץ כאן

.........ממממ..

  • פרסום מכתב אישי בעיתונות
    בטי | 07/06/2008 20:11

    שלחתי מכתב אישי לראש העיר והוא פרסם את המכתב בעיתונות כפניה אישית אליו- מותר? אסור? מה עושים?.......

    • .........ממממ..
      טוקמן | 08/06/2008 01:29

      עד כמה מכתב לראש העיר יכול להיות אישי? מצד שני הוא היה צריך לשוחח איתך ולקבל את אישורך לפרסם את המכתב. מצד שלישי, אני לא יודע איזה חוק הוא הפר. אם זה משהו שנורא מציק לך, אני מציע להתייעץ עם עו"ד בעניין. השאלה כאן היא: מה הנזק?

      • שימוש בשמי שלא בהסכמתי
        בטי | 10/06/2008 00:18

        נזק?....איני יודעת, אבל אני לא כותבת לעיתונים ברמה עקרונית ולא מוכנה שמישהו יעשה שימוש בשמי . יש לי מקצוע ייחודי ואיני מסכימה להתראיין לעיתונות או שיופיעו דברים שכתבתי שם האם יש עילה לתביעה?

        • צריך לראות מה כתבו
          עו"ד תמר טסלר | 10/06/2008 11:05

          קשה לי לראות בבירור את עילת התביעה, צריך לבדוק. אולי יש כאן הפרת פרטיות...וכו'. רצוי פשוט כשהולכים לביהמ"ש להראות נזק, גם אם עקיף. כי אם לא נגרם כל נזק על מה בעצם תובעים?

          • אין פגיעה-רק שימוש בשם
            בטי | 23/06/2008 02:01

            האם כל דאלים גבר?