הפורום סגור למשתמשים רשומים בלבד להרשמה לחץ כאן

עניין של חיים ומוות?

  • חנות נעליים
    ניסן | 05/06/2008 14:30

    קניתי נעלים לפני כחודש מחנות נעליים אני לא ינקוב את שמה כרגע . נעל נייק של 700 שקל אחריי יומיים היא נפרמה לי שלחו אותה אל נייק ישראל והחנות אמרה לי זה יכול להגע עד 14 ימי עבודה ואנחנו מאד נשתדל נעשה את כל המאמצים שזה יגיע לפני . עבר כמעט חודש והנעליים עוד לא חזרו . לפני כשבוע דיברתי עם ההנהלה הם אמרו לי כאילו זה יתעכב קצת וכאילו עד השבוע זה כבר אמור להיות פה . אמרתי להם שאני יתבע אותם . אז הוא אמר לי תן לי אני יחזור אלייך עוד מעט. הוא חזר אליי עם תשובה שאני יקבל פיצוי בקנייה הבאה של 25 אחוז הנחה . אמרתי לו שזה לא מקובל עליי . השאלה שלי היא אם אני יכול לתבוע אותם על זה אם כן אשמח לתבוע אותם ושתמליצו לי על עורך דין טוב

    • עניין של חיים ומוות?
      נוקי | 06/06/2008 09:29

      על מה לתבוע? נפרם, נשלח, מטופל, ויחזור אליך. אל תכניס את עצמך להוצאות סרק!!! כי בהחלט יהיו הרבה מאוד עו"ד שישמחו לקחת את תיקך ולתבוע בשמך, בעיקר המשרדים שמתמחים בהליכי סרק למטרות שכר טרחה בלבד. תחסוך מעצמך!

    • ...
      ניסן | 06/06/2008 15:05

      הגיעו אליי הנעליים היום שהם לא מתוקנות טוב הביאו לי זיכוי לקנות רק מהחנות .. אבל זה לא פייר שאני קונה נעליים ורק אחריי חודש מקבל אותם

      • על תביעות קטנות שמעת?  לת
        boz | 07/06/2008 09:08