הפורום סגור למשתמשים רשומים בלבד להרשמה לחץ כאן

למציקה :)

  • קטנה אך לא קטינה- הצקות בטלפון
    קטנה אך לא קטינה | 19/05/2008 23:10

    שלום, אני בת 18 ו"הטרדתי" מישהו בטלפון מחסוי יותר נכון הצקתי ,בגלל אהבתי אליו. מדובר בעניין של מספר ימים (4-5) והרבה מהפעמים הוא אמר לי שהוא רוצה שאני אתקשר ותוכן השיחות היה רק בדיחות וצחוקים.ללא דברים סוטים חס וחלילה או איומים מסוג כזה ואחר. הוא גם לא אמר לי כי איני רוצה בשיחות איתי חוץ מפעם אחת שאחריה הוא אמר לי דרך הודעה בתוכנת האיסיקיו כי הוא מבקש שאני אתקשר. רציתי להתוודות והוא אמר לי מאוחר מדי התלוננתי נגדך במשטרה והקלטתי את כל השיחות שלנו(בהן,שוב, לא נאמר שום דבר פלילי או חמור ) עכשיו השאלה שלי אם זה בכלל אפשרי? המשטרה תפנה זמן בשביל לחקור ולהוציא צווים על מי התקשר אליו? ויפנו אליי בנושא? במידה והוא באמת הלך להתלונן במשטרה? מה יכולים לעשות לי? כי מדובר פה בהרבה השפלות שאינני רוצה לעבור בשביל עניין כזה. תודה רבה מראש.

    • למציקה :)
      עו"ד תמר טסלר | 20/05/2008 01:05

      שלום לך, היות ואת מבינה שהצקת והטרדת, אומר לי שאת שפויה- שזה תמיד טוב. נוהל תלונה- אדם מתלונן, המשטרה חייבת לפתוח בחקירה. אם יראו לנכון יזמנו אותך לחקירה. אם תוכלי להעתיק את ההודעה מאיסיקיו שהוא ביקש שתתקשרי, מה טוב. עליך להבהיר שלא התכוונת להציק, כולה מדובר במספר ימים (נכון?) ולרוב נתבקשת על ידו להתקשר. איני רואה, אם הכל כפי שאת סיפרת ולא החסרת פרט, שהמשטרה תפתח תיק או תנהל חקירה גדולה בעניין. הן בגין חוסר ראיות והן בגין חוסר עניין ציבורי (ניתן בגין אחד מהם לסגור את העניין, וזה בערך מה שהמשטרה עושה בתלונות "לא מעניינות"). פעם הבאה אנא חישבי איך פעולותייך משפיעות על אחרים, וכמה אחרים יכולים לגרום לך עוגמת נפש בגין פעולות שאת בעצמך עושה. בברכה

      • תודה על התשובה!

        לצערי אין בידי את ההודעה,אך לא החסרתי שום פרט לזמן לחקירה נשמע מפחיד ואת האמת אני קצת מופתעת שעל כאלה דברים בכלל ניתן.\ אבל בהחלט אפיתי לעצמי את העוגה (למרות שהיא יצאה קצת תפוחה יותר ממה שציפיתי :) ) תודה