הפורום סגור למשתמשים רשומים בלבד להרשמה לחץ כאן

לתבוע על מה?

  • חיוב בגין פיגור כשלא קיים פיגור
    יקיר אור | 01/04/2008 23:10

    אני מנוי בחברת סלולרי שמחייבת, או יותר נכון חייבה אותי, ע"ס של 3 ש"ח כל חודש בחודשו בחשבונית במשך שנה. אני משלם את החשבון החודשי בהוראת קבע כך שאין פיגור בתשלום!, התשלום מתבצע במיידית וברגע שהתלוננתי (אחרי שנה) הוחזר לי התשלום. האם אני יכול לתבוע על כך?ואם כן על טוענה ומה יהיה גובה התביעה? תודה על העזרה!!!

    • לתבוע על מה?
      עו"ד ת.ט | 03/04/2008 01:03

      שלום, כדי שתהיה עילה לתביעה צריך להיות נזק מסוים לאדם. לפעמים צריך להוכיח את הנזק (רשלנות רפואית) (בין אם כספי ובין אם אחר) ולפעמים המעשה עצמו יוצר עילה לתביעה (הפרת זכויות יוצרים). במקרה שלך נגבו ממך כספים בטעות. בשניה שהתלוננת הוחזרו לך הכספים, והמצב הוחזר לקדמותו, נכון? הנזק כאילו לא קרה. לכן, מה אתה בדיוק רוצה לתבוע? אין נזק= אין עילת תביעה.