הפורום סגור למשתמשים רשומים בלבד להרשמה לחץ כאן

?

  • מכוח איזה חוק ניתן להוציא צו הרחקה ממוסד פרטי?  לת
    הדס | 16/03/2008 11:58

    • ?
      עו"ד תמר טסלר | 16/03/2008 12:43

      איני מבינה למה את מתכוונת, להוציא צו הרחקה ממוסד? אולי כוונתך שהמוסד מוציא צו הרחקה נגד אדם? יעזור לי אם תאצרי לי מה מטרתו של הצו שאת מתכוונת?

      • הסבר מפורט יותר
        הדס | 16/03/2008 13:56

        מדובר בבית חולים פרטי, בו יש מבקרת מתפרעת שמגיעה מדי יום ביומו, מפריעה לכל החולים, וכו'. השאלה היא האם ואם כן מכוח מה ביה"ח יכול להרחיק את האשה מכתלי ביה"ח? תודה.

        • צו הגנה
          תמר | 19/03/2008 21:33

          הי. קודם כל היתי ממליצה לפנות למשטרה, ולהגיש תלונה. אפשר כמובן לשאול את השוטרים אילו אמצעים עומדים לרשותכם בכדי למנוע ממנה לשוב ולהפריע. עכשיו, יש גם חוק מניעת הטרדה מאיימת, אבל הוא מתייחס ליחידים מאויימים, איני יודעת אם ניתן גם מטעם מקום ציבורי להגיש בקשה לביהמ"ש להוציא צו הגנה- צריך לבדוק. בכל מקרה תמיד אפשר להגיש בקשה ומקסימום ביהמ"ש ידחה את הבקשה ויפנה לחוק הנכון, ואז על פיו ניתן יהיה להגיש בקשה. בהצלחה!