הפורום סגור למשתמשים רשומים בלבד להרשמה לחץ כאן

בושה וחרפה !

  • גן ילדים רק לאתיופים - בושה וחרפה
    אדי | 13/02/2008 18:52

    מה אתם אומרים על העובדה (פורסם בידיעות אחרונות) שבפתח תקוה מתברר, הוקם גן ילדים, רק לאתיופים!!! ההחלטה על פתיחת "הגן האתיופי" התקבלה באגף החינוך בעיריית פתח-תקווה. לטענת העירייה, המשפחות האתיופיות המתגוררות בשכונה מעוניינות שילדיהן ילמדו בגנים של החינוך הממלכתי דתי ואילו הגן הסמוך ל"גן האתיופי" אינו דתי. מה דעתכם?

    • בושה וחרפה !
      נוי | 13/02/2008 18:56

      אני חושבת שזה נורא ואיום בושה וחרפה שזה עלה בדעתו של מישהו אנחנו מדינה שאין הבדל של צבע גזע ומין הלא כך ? ובילדים הקטנים שלא עשו דבר צריך לעשות להם הבדלים ? הרי הם אינם מבינים אבל אנו המבוגרים לא יכולים להשפיע ? וההורים של הגן חושבים שזה בסדר הגזענות הזאת ? אני אפילו לא בצחוק לא הייתי מוכנה שיחשבו כך אבל כול אחד ודעתו ..

    • פתח תקווה-אם הגזענות (הממלכתי דתי)
      עמית דויד | 13/02/2008 18:59

      זהו המקרה השני החמור ביותר בפתח תקווה,ותאמינו לי,זו לא הפעם הראשונה... תאמינו,כבר שמענו על המנהל בבי"הס "למרחב" ועל סגן החינוך הגזעני. אבל היי,אני מבין את הדאגה ללמוד בבית ספר דתי,כדי לשמור על הדת,אבל אני חושב שעדיף שהבנות ילמדו בבית ספר ממלכתי רגיל,לא דתי ולא נעלים. אני גם שומר מסורת,אבל אני חילוני (עם דעות ימניות ) ואני לא הולך לישיבה,אז לכן,עדיךף יותר שהבנות ילכו ללמוד בית ספר חילוני. ואת התורה?ילמדו בבית ובבית הכנסת.

    • אין כניסה לשחורים - מדוע?!
      ליאור אבוקרט | 13/02/2008 19:00

      האם אתיופים הם לא בני אדם?! גן אתיופי הוא גן אפלייתי אז מה זה יהרוג את העירייה לרצות מישהו? לתת לבני אדם כמוני וכמונו את מבוקשם להערכתי כאן בא המשפט "כולנו שונים אך שווים" אז כמו שאנחנו לא רוצים שיעשו את זה לנו לא נעשה זאת לאחרים אז אל תהיו גיזעניים ההפליה האמיתית היא על מחנה ריכוז האתיופים בפתח תקווה

      • נראה כמו תגובות של ילדים/נוער
        יואב | 14/02/2008 00:15

        מה זה חוג שהם כולם כותבים ביחד? מגניב לגמרי דור צעיר עם מודעות חברתית שיגדלו להיות אנשים שאיכפת להם מהעולם שלנו