מניות בנאמנות אצל עו"ד

  • שטר העברת מניות חתום מופקד בנאמנות אצל עו"ד
    מתמחה | 08/02/2010 09:07

    שלום, שאלתי היא: האם כאשר אדם אינו יכול מבחינה משפטית להיות חלק מבעלים של חברה בע"מ, שטר חתום על העברת חלק ממניות החברה, על שמו, מבעלי המניות האחרים שיופקד בנאמנות אצל עו"ד, יכול להגן על אותו אדם שאינו יכול להרשם כבעלים ברשם החברות? כמו כן האם יש צורך בדיווח לרשם החברות על קיומו של שטר מעין זה? וכן האם עו"ד המחזיק בשטר בנאמנות חשוף בצורה כל שהיא לאופן התנהלות החברה? מקווה ששאלתי נשאלה כראוי אודה להתייחסותך

    • מניות בנאמנות אצל עו"ד
      עו"ד משה כאהן | 08/02/2010 12:53

      מדוע אותו אדם אינו יכול מבחינה משפטית להיות חלק מבעלים של חברה בע"מ ?

      • אותו אדם פןשט רגל  לת
        מתמחה | 11/02/2010 10:51