חברה בפירוק - הרמת מסך

  • פשיטת רגל
    תודה רבה :) קצת דחוף | 02/07/2009 14:44

    המצב הוא כזה: הייתה חברה וסוכן שפעל מטעמה. החברה פשטה רגל ומלוא התמורה כבר שולמה לסוכן.... אין מה לעשות....(אופציה של הרמת מסך לא קיימת ) שאלתי היא האם ניתן לתבוע את הקבלן עצמו שכיום עובד תחת חברה אחרת???! להערכתי לא ניתן אך אשמח לתשובה מקצועית במהרה :) תודה

    • חברה בפירוק - הרמת מסך
      עו"ד משה כאהן | 02/07/2009 15:33

      הסיטואציה כפי שמתוארת אינה ברורה. נשמח אם נקבל פרטים נוספים .

    • פרטים נוספים...
      תודה :) | 05/07/2009 01:09

      קבלן של חברה x גבה כסף מאנשים לביצוע עסקה מסוימת. אותה חברה התפרקה. בעבר יועץ לי כי יש לבדוק אפשרות של הרמת מסך כנגד אותו קבלן שגבה את הכסף בעבור עסקה שלא מומשה. אך התנאים להרמת מסך לא מתקיימים. מה עושים במצב כזה? אין דרך אחרת לפצות את אותם אנשים מסכנים מהם נגבה סכום כסף רב...? כיום אותו קבלן עובד בחברה Y האם ניתן לתבוע אותו היום כאשר הוא עובד תחת שם של חברה אחרת? האם יש פתרון אחר למצב?

      • חברה בפירוק
        עו"ד משה כאהן | 05/07/2009 10:19

        על פי מה שציינת לפי מידע שקבלתם - אין מקום להרמת מסך כלפי הקבלן באופן אישי. ככל שזה המצב, אין זה משנה היכן יעבוד או יעסוק

        • לא ברור לי...
          תודה | 05/07/2009 15:59

          בדבריך: "אין זה משנה היכן יעבוד או יעסוק"האם זה אומר אין מה לעשות אין דרך לתבוע! או שמא זה לא משנה היכן הוא עובד\עוסק ניתן לתובעו בכל זאת... תודה :)

          • הרמת מסך
            עו"ד משה כאהן | 05/07/2009 16:50

            הכוונה שלא ניתן להרים את המסך היא שלא ניתן לתבוע.