דני שלום - אנא פנה לפורום המתאים - קישור בהודעה

  • הוצאת חשבונית
    דני | 25/06/2009 12:09

    שלום רבאני מקווה שזה הפורום הנכון, במידה ולא נא להעביר לפורום הנכון וקבלו התנצלותי.כאשר מוציאים קבלה ידנית על מוצר שנרכש, ישנו תמיד המקום לתיאור המוצר וכמות, ואז יש מחיר.בסוף הקבלה יש:סה"כמע"מסה"כ כולל מע"מ.שאלתי היא, האם כשאני מוצא חשבוניות ורושם ישר את המחיר הכללי בסוף, ללא חישוב מחיר המוצר לפני מע"מ, נוגד את החוק, או שזה בסדר?לדוגמאאני מוכר מדפסת שעולה 500 שקל.בקבלה שאני מוציא יהיה רשום:סה"כ כולל מע"מ: 500 ש"ח, בלי פירוט של כמה שווה המוצר לפני מע"מ וכו'.תודה רבה

    • דני שלום - אנא פנה לפורום המתאים - קישור בהודעה
      מערכת | 28/06/2009 09:06

      אנא פנה לפורום דיני מיסים, פורום דיני מיסים בברכה, צוות האתר