חשוב ביותר לפעול מול משקיעים בשקיפות מלאה

  • אם אני לוקח משקיעים אני חייב לספר להם את הקוספט
    גיל | 04/06/2013 22:34

    המלא ואת הרעיון מאחורי ההשקעה? אני כבר ממש צעדים בודדים לקראת פיתוח אני רק מחפש משקיעים, השאלה האם אני חייב לספר במלוא את הרעיון מאחורי ההשקעה? כי אני לא רוצה לגלות את הרעיון, היחידים שיודעים מהרעיון זה מהנדס סיני ודרום קוראיני, לא מדובר על תוכנית סודית אבל אני מעדיף שלא לספר על הרעיון, לא יודע...

    • חשוב ביותר לפעול מול משקיעים בשקיפות מלאה
      ofer309 | 05/06/2013 06:57

      יחד עם זאת מקובל שליזם יש "נכסי צאן ברזל" המהווים חלק מהמערכת העסקית אותו לא ימסרו ולא ימכרו בעד שום הון שבעולם. במסגרת אותה שקיפות חשוב ליידע את המשקיעים על קיומו של הנכס הנ"ל ועל היותו "נכס צאן ברזל". הנוסחה של קוקה קולה, האלגוריתם של גוגל הם דוגמאות בולטות לנ"ל.

    • גיוס משקיעים
      עו"ד טלי קסלר | 09/06/2013 11:26

      אם המגעים עם המשקיעים "מתחממים" והם מגלים עניין בפרוייקט שלך אתה יכול לבקש מהם לחתום על הסכם סודיות ואי תחרות לפני שאתה חושף בפניהם את התמונה המלאה.