חנות אינטרנטית

  • מכירת מוצרים מאתר EBAY
    TaMi | 02/06/2013 19:31

    אני רוצה להציע למכירה בדף הפייסבוק שלי פריטים שאני רוכשת מאתר איביי, כמובן בתוספת עמלה בגין משלוח והזמנה שלי מול הספק. האם ישנה בעייתיות מבחינה חוקית? האם יש צורך ליידע את הספקים מהם אני מזמינה שאני מוכרת את מוצריהם?

    • חנות אינטרנטית
      עו"ד טלי קסלר | 09/06/2013 11:28

      את צריכה לבדוק את חוק הגנת הצרכן וכל ההיבטים הכלולים בו לגבי עסקאות מרחוק לרבות אפשרויות ביטול העסקה שאת מחוייבת להן מול הלקוח הישראלי ולבדוק איך זה עומד מול אפשרויות ביטול העסקה (והעלויות שתצטרכי לשאת בהן) מול הספקים באי ביי.