עוד שאלה

  • עזרה בנוגע לפתיחת עסק
    דורון | 21/04/2013 15:54

    שלום, אני וחבר חשבנו על רעיון- לקנות עגלה מתקפלת שבה מכינים המבורגרים ונקניקיות ולנדוד עם עגלה זאת בין אירועים המוניים כמו משחקי כדורגל ומסיבות למיניהם. עכשיו רציתי לדעת קצת על האספקט החוקי של כל העניין. איך מוצאים רישיון לדבר זה? האם בכלל צריך רישיון? ובמידה ונעשה זאת ללא רישיון מה ההשלכות? אני מקווה שמישהו כאן יוכל לתת לי תשובות מספקות. תודה רבה מראש, דורון.

    • עוד שאלה
      דורון | 21/04/2013 22:53

      ועוד שאלה: אם ברצוני להפעיל את עסק זה בכל הארץ האם עדיין יש צורך לגשת לרשויות המקומיות במקום מגורי?

      • ניהול עסק ללא רשיון מהווה עבירה פלילית
        ofer309 | 22/04/2013 06:56

        רוכלות במזון כפי שתיארת מחייב רשיון עסק בכל עיריה /רשות מקומית בה נמצא האצטדיון תצטרכו להוציא רשיון עסק

        • איך עושים זאת?
          דורון | 22/04/2013 12:00

          למי צריך לפנות על מנת לקבל רשיון עסק?והאם יש סיכוי שלא נקבל רשיון?במה בדיוק זה תלוי?

          • מתחילים לפנות למחלקת רישוי עסקים בכל עיריה שבה
            ofer309 | 22/04/2013 12:58

            תרצו לפעול. אם יש כוונה כמו באילת לפנות את הרוכלים מהטיילת הרי שעיריית אילת לא תיתן לכם רשיון עסק רוכלות ואם תיתן תגביל מיקום פעילותכם.

    • השגת רישיון עסק לעסק חדש
      עו"ד טלי קסלר | 07/05/2013 18:51

      בכל עירייה יש מחלקת רישוי עסקים. בד"כ יש להם נוהלים ואינפורמציה ברורה שניתן לקבל לגבי התהליך. כדאי לגשת לעירייה לשבת מול הפקיד שמטפל בעניין ולקבל ממנו את כל האינפורמציה הרלבנטית כולל הסיכויים לקבל רישיון לפעילות ולמיקום הספציפיים שבהם אתם מעוניינים.