יזמות עסקית - הקמת אתר פיננסי

  • האם ניתן לפתוח אתר אינטרנט לתחום הפיננסי ל...
    שאולי | 10/11/2012 17:05

    אופציות בינאריות\פורקס ? האתר נועד להכיל חומר פרסומי והסבר על התחומים מבלי לייעץ על נייר זה או אחר אלא רק על מנת לתת מידע על התחום ולתת קישורים לחברות שונות ודילרים שאיתם ניתן לסחור.שאלתי היא, האם הדבר חוקי כמובן והאם מותר להקים אתר שכזה?האם צריך להכיל הצהרות ספציפיות (PRIVACY DISCLAIMER ( וכו' על מנת "לכסות את ה...? והאם יש עוד דברים שצריך לקחת בחשבון כאשר פותחים אתר שכזה?אשמח לתשובה בהקדםתודה מראש

    • יזמות עסקית - הקמת אתר פיננסי
      עו"ד תומר יפת | 12/11/2012 13:21

      שאולי שלום, אם אני מבין נכון מדובר על מסחר בניירות ערך ואו אז, יש לבחון את הוראות רשות ניירות הערך. עבירה על חוקים אלה יכולה להיות עבירה פלילית. לפיכך, יש הכרח להיוועץ במומחה מתאים לתחום זה.

      בברכה, עו"ד תומר יפת
      מנהל פורום יזמות עסקית

    • רשות ניירות הערך
      מאיר | 24/03/2013 16:10

      יש להקפיד על הוראות רשות ניירות הערך, פנה לאתר שלהם.וכמובן מומלץ לדאוג ל הכנת תוכנית עסקית מראש.בהצלחה.