צורות התקשרות חוקיות נוספות

  • יחצנות
    אלכס | 07/04/2010 15:03

    שלום רב!  הייתי רוצה לשאול איך המעסיק מרשה לעצמו לשלם ליחצנים במזומן ולא לתת להם תלוש משכרות הרי זה מה שקורה בכול המועדונים בארץ יש יחצנים שעובדים ביש בעל המועדון אבל אני חושב שאף בעל מועדון בארץ לא  מפיק להם תלושי שכר, מה קורה עם זה? על איזה חוק הוא עובר וכו? אשמח לשמוע פרטים

    • צורות התקשרות חוקיות נוספות
      ofer309 | 11/04/2010 07:06

      א. הפקת חשבונית עצמית ב. קבלת שבונית מהיחצן

      • לא הבנתי כלום
        אלכס | 11/04/2010 07:36

        אתה יכול להסביר בבקשה?

        • ההסבר
          ofer309 | 11/04/2010 07:43

          מלבד עבודה שכירה יכול היחצן להוציא חשבונית מס אם הוא עצמאי ונרשם כחוק כעוסק מורשה או בעל חברה או שניתן להעסיקו ע"י חשבונית עצמית היינו בעל המועדון מוציא חשבונית עבור ביצוע היחצנות לעצמו לגבי הנהלים איך מבצעים חשבונית עצמית אתה מוזמן לגגל ותקבל הנחיה מפורטת איך ליישם

    • יזמות עסקית - תשלום במזומן
      עו"ד תומר יפת | 15/04/2010 08:52

      אלכס שלום, אם לא מופק תלוש שכר או לא מועברת חשבונית אזי התשלום הוא בניגוד לחוק. בברכה, עו"ד תומר יפת מנהל פורום יזמות עיסקית