יזמות עסקית - מכירת עדשות מגע ללא רישיון

  • מכירת עדשות מגע ללא הסמכה
    אריאל | 05/04/2010 22:23

    שלום,האם ישנו חוק האוסר על מכירת עדשות מגע ללא הסמכה של אופטומטריסט או רופא עיניים?השאלה לא מתייחסת לפן של תביעות משפטיות או ביטוחים נדרשים במקרה של נזקים, אלא האם קיים חוק האוסר על כך ספציפית, על המכירה.תודה.

    • יזמות עסקית - מכירת עדשות מגע ללא רישיון
      עו"ד תומר יפת | 06/04/2010 06:57

      אריאל שלום, איני מכיר באופן פרטני אך נשמע לי סביר כי הדבר דורש ממומחיות והסמכה כדין. בהצלחה, עו"ד תומר יפת מנהל פורום יזמות עסקית

      • תודה.  לת
        אריאל | 06/04/2010 08:51

    • ודאי שיש חוק
      ofer309 | 06/04/2010 07:09

      ודאי שיש את חוק האופטומטריה בישראל משנת 1991 על ההיסטוריה תוכל לקרוא בקישור http://www.ico.org.il/hebrew/Article.aspx?Item=183&Section=74

      • היי עופר..
        אריאל | 06/04/2010 08:51

        נראה לי שלא הבנת את השאלה..לא מדובר בהתאמת עדשות מגע או כל ייעוץ רפואי כזה או אחר שמחליף בדיקה אצל אופטומטריסט מוסמך. החוק הנ"ל אינו מתייחס למכירה של מוצרים..