יזמות עסקית - פתיחת גן פרטי

  • האם מותר...?
    דנה | 30/03/2010 22:10

    היי,אני גננת במקצועי וחשבתי לפתוח גן פרטי משלי בבית.האם אני צריכה להצהיר ברשויות על כך שאני פותחת עסק בבית? לשנות חשבונות(ארנונה,חשמל...)?האם יש אלו תהליכים שאני צריכה לעשות מול הרשויות?אשמח לשמוע תשובה בהקדםדנה

    • יזמות עסקית - פתיחת גן פרטי
      עו"ד תומר יפת | 06/04/2010 06:50

      דנה שלום, בוודאי שכן. יתכן שיהיה צורך אף בבקשה לשימוש חורג בבית וכן דרישות נוספות של רישוי עסקים. בהצלחה, עו"ד תומר יפת מנהל פורום יזמות עסקית