אתה מתחיל לא נכון

  • מה לעשות?
    יזם טרי | 27/03/2010 16:07

    שלום רב, אני יזם מתחיל בעל מספר רעיונות. בחרתי ברעיון הפשוט יותר (כולם אומרים שצריך להתחיל מקטן) ופרטתי אותו בתוכנית עסקית שהכנתי לבד. אין לי רקע, משאבים, נסיון או כל דבר אחר רלוונטי מלבד הרעיון עצמו. פניתי בעצמי למספר רב של קרנות הון סיכון ואנג'לים שמצעתי באינטרנט (נשלחה תמצית מנהלים), אך לא קבלתי תשובה חיובית אם בכלל. ולכן שאלתי היא כזאת: האם כדאי לשלם לבי"ס ליזמות שאולי יוכל להציעה לי כלים שימושיים שאין לי? התעניינתי בבי"ס "יזם" שמנוהל ע"י רואי חשבון. משהו מכיר או יכול להמליץ עליו או על בי"ס אחר? ואיך אני יכול לחשוף בפניהם את הרעיון ולשאר עם ראש שקט? בבי"ס טענו שרואי חשבון מחויבים לפי חוק לשמור על סודיות... האם זה מספיק או שעלי להתעקש על הסכם סודיות? אשמח לכל עזרה אפשרית תודה.

    • אתה מתחיל לא נכון
      ofer309om | 27/03/2010 23:54

      תכנית עסקית ראויה מקיפה צדדים נוספים לא רק את התחום החשבונאי . חשוב שתעזר בבעל נסיון כון שאין חכם כבעל נסיון אם תעיר אלי למייל את ששלחתי קרנות ההון יכון אוכל לבחון את מה ששלחת ולהעיר

      • מה המייל שלך?
        יזם טרי | 28/03/2010 04:41

        ,תודה על העזרה :)

        • לבקשתך***תוכן ההודעה צונזר ע"י המערכת***
          ofer309 | 28/03/2010 07:44

          ***צונזר ע"י המערכת- השארת פרטי התקשרות בניגוד לתקנון האתר***

    • יזמות עסקית - סיוע ליזם טרי
      עו"ד תומר יפת | 28/03/2010 15:42

      שלום רב, אני חושב שסיוע מקצועי יכול לעזור לך. ישנם בתי ספר רבים, ישנם מוקדי מט"י ואין הכרח כי בית ספר שמנוהל על ידי רו"ח בהכרח עוסק רק בצדדים החשבונאיים (אגב, איני מכיר את בית הספר). שיהיה בהצלחה, עו"ד תומר יפת מנהל פורום יזמות עסקית

      • תודה לשניכם  לת
        יזם טרי | 29/03/2010 01:37