גלה טפח הסתר טפחיים

  • הגנת מיזם
    נעם | 22/03/2010 13:03

    שלום אני עובד תקופה על מיזם באינטרנט והייתי מעוניין להתחיל להפגש עם משקיעים. כחלק מתנאי הצגת המיזם, אני מבקש לחתום על חוזה סודיות, אך הדבר מרתיע הרבה משקיעים, שכן הם לא מעוניינים למצוא את עצמם מוגבלים בעתיד לפיתוח פרוייקט דומה או בעל תכונות דומות ולהתבע בגלל כך. האם ישנה דרך אחרת להגן על הרעיון ועדיין לחשוף אותו במלואו מבלי לחשוש?

    • גלה טפח הסתר טפחיים
      ofer309 | 23/03/2010 07:08

      תאר את הפרוייקט בקווים כלליים באופן שיגרה את סקרנותם של המשקיעים לדעת יותר, אז תגיע לקרקע פוריה יותר בו יסכימו לחתום לך על NDA

      • יזמות עסקית - הסכם סודיות
        עו"ד תומר יפת | 28/03/2010 15:40

        נעם שלום, מסכים לדבריו של עופר. ניתן לנסח זאת בצורה שתביא את כל הצדדים לעמק השווה. אם גם אז לא מוכנים לחתום אזי אל תחשוף את הפרטים שכן הדבר יכול להוביל לתוצאות שאינן רצויות מבחינתך. בהצלחה! עו"ד תומר יפת מנהל פורום יזמות עסקית