פניה למחלקת רישוי עסקים

  • היבטים משפטיים של פתיחת קליניקה
    תמר | 16/03/2010 01:20

    שלום,סיימתי את הכשרתי כדיאטנית קלינית וקיבלתי רשיון ממשרד הבריאות ואני עומדת לפתוח קליניקה פרטית. לאילו היבטים משפטיים אני צריכה לתת את הדעת ?רשיון עסק ? ביטוחים (אילו סוגים) ? היבטים אחרים ?אודה אם תוכלו לציין לאיזה נושאים צריך לתת את הדעת ולפנות לאנשי מקצוע במידת הצורך כדי להסדיר.תודה מראש.

    • פניה למחלקת רישוי עסקים
      ofer309 | 16/03/2010 13:21

      ברשות המקומית תסייע , הם ינחו אותך

      • יזמות עסקית - היבטים משפטיים של פתיחת עסק
        עו"ד תומר יפת | 28/03/2010 15:31

        תמר שלום, הרשות המקומית תנחה אותך בכל הקשור לרישוי עסקים אך ישנן השלכות נוספות. את זקוקה לרואה חשבון ו/או יועץ מס כדי להחליט באיזו מסגרת חשבונאית ו/או משפטית ברצונך לעבוד. רצוי גם לקחת יועץ ביטוחי לעסק לצורך ביטוחי החיים וכן ביטוחי צד ג'. בהצלחה! עו"ד תומר יפת מנהל פורום יזמות עסקית