האלוהים נמצא בפרטים הקטנים

  • פירוק שותפות - התנהלות
    רם | 05/03/2010 16:02

    שותפות של שלושה שמתפרקת יש הסכם שותפות אך אין שום התקדמות עם הפירוק צד אחד יצא מהמשרד ללא כלום השייך לשותפות השני מכר את חלקו לשלישי אך לא נחתם שום הסכם בניהם והשלישי יושב במשרד עם כל התנאים לעבודה , משרד קווי טלפון שרת , אינטרנט, חשבון בנק , לא מוכן להתקדם עם כלום , לשותף שעזב שזה אני ניזוק הכי הרבה ,,, איך מפעילים סנקציות מידיות מבלי לחכות לתביעה משפטית שתיקח המון זמן ובינתיים למזער את הנזקים, אודה לתשובה מהירה ועניינית,,,,

    • האלוהים נמצא בפרטים הקטנים
      ofer309 | 06/03/2010 13:16

      המוצגים על ידך אך אינם משקפים התנהלות ראויה. הביטוי יצא בלא כלום יכו להצביע משפטית על התנהלות שנובעת מחוסר מעש במקרה הטוב או במקרה הפחות טוב על נוכלות לשם כך חשוב לא לעבוד כקומבינטור אלא לפנות לעורך דין שיפעל במסירות עבורך.

      • יזמות עסקית - פירוק שותפות
        עו"ד תומר יפת | 09/03/2010 16:30

        שלום רב, לצערי מהתיאור אותו אתה מתאר עולה כי לא תוכל לפתור את הבעיה ללא הליכים משפטיים. צריכים שניים לטנגו שכנראה במקרה הזה אינם. בברכה, עו"ד תומר יפת מנהל פורום יזמות עסקית