חוזה כללי "קומבינה" לא מתאימה למקרה הזה

  • חוזה/הסכם תיווך עיסקי
    שגב | 27/12/2009 15:07

    שלום רב אשמח לקבל דוגמא של הסכם תיווך עיסקי בין משקיע לבין בעל חברה שמעוניין לגייס הון. ( אשמח לראות חוזה כללי מבלי תשובת ...כל מקרה לגופו וכו'..) שגב

    • חוזה כללי "קומבינה" לא מתאימה למקרה הזה
      ofer309 | 29/12/2009 07:53

      להלן ההסבר כל משקיע רוצה "לחזור הביתה בשלום" היינו גם אם לא ירויח לפחות לא יפסיד ושיצליח להשיב את ההשקעה לכן הוא דואג להגנות דוגמא להגנות 1. הגנה נגד דילול. 2. זכות מכירה ראשונה לפני אקזיט. 3. שעבוד פוליסת ביטוח לטובת המשקיע (אם יפסיד יאבד רק את השתתפות העצמית ולא את כל ההשקעה) זו "תורה" שלמה של איזה הגנה יעילה לאילו מקרים. ויש דוגמאות נוספות לכן זה טפשות לוותר על שירותיו של עורך דין טוב בנושא.

      • הכוונה לחוזה לטובת המתווך כצד שלישי
        שגב | 29/12/2009 11:53

        אולי יש אי הבנה..אז למען הסר ספק.... כוונתי היתה לחוזה שטובתו היא למתווך כצד שלישי שמקבל כמה אחוזים מהעסקה ,ואחוזים בעסק, זהו חוזה אותו אמור להחתים המתווך את הצד שמעוניין בהשקעה בטרם יפגישו עם המשקיע .

        • קישור להרבה טפסים
          ofer309 | 29/12/2009 13:34

          מצ"ב קישור לאתר המכיל הרבה טפסים אולי אחד מהם יתאים http://www.pcontracts.com

          • יזמות עסקית - דוגמת הסכם
            עו"ד תומר יפת | 29/12/2009 19:57

            שגב שלום, לצערי הפורום אינו מעביר דוגמאות הסכמים. מקווה שהקישורים של עופר יעזרו. בכל מקרה שיהיה בהצלחה, בברכה, עו"ד תומר יפת מנהל פורום יזמות עסקית

            • הסכם /חוזה
              שגב | 31/12/2009 11:05

              שלום עו"ד יפת לא היה חוזה תיווך באתר שנתקבל אשמח לקבל למייל חוזה/הסכם שכזה ולא בפורום כמו שאמרת המייל שלי הוא : ***צונזר ע"י המערכת**** תודה שגב