בחוזה צריכים להתקיים 3 תנאים על מנת שיהיה תקף

  • חוזה עם " שותפים" שאלת הבהרה
    ליאת | 03/10/2009 22:09

    אם אני בוחרת לעשות חוזה עם אחד מבין השלושה,( על מנת לפשט את התהליך ) האם ניתן לאפשר לשניים האחרים לעבוד במקום,תוך כדי מתן הערה בגוף החוזה? בברכת חג שמח

    • בחוזה צריכים להתקיים 3 תנאים על מנת שיהיה תקף
      ofer309 | 04/10/2009 10:04

      התנאיםא. צד מציע וצד מקבל (לפחות אחד מכל סוג)ב. הצדדים מבינים את תוכנו של החוזה ואת משמעויותיו(מבחן האדם ה"סביר").ג. תמורה.אין דרך לחייב צד שלישי (גם ברבים) לכבד הסכם בין שני צדדים כאשר צד שלישי אינו צד לחוזה.כך שההערה לא תחייב אותם אלא הסכם "עבודה" בינך לבין אותו "עובד". את  עלולה להימצא במקום לא טוב כיון שאת מנסה לפעול כקומבינטורית ולא לפי הספר - לא מומלץ

      • יזמות עסקית - חוזה עם שותפים
        עו"ד תומר יפת | 07/10/2009 10:35

        ליאת שלום, איני מסכים עם הסיפא של עופר במקרה זה. אין לדעתי שום "קומבינה". את יכולה להתקשר עם אדם ולהעסיק בעסק המשותף שלכם את מי שתרצי. בהצלחה, עו"ד תומר יפת מנהל פורום יזמות עסקית