עו"ד ועו"פ

  • האם להיזהר מחברות המציעות לקדם מיזמים ופטנטים?
    simi | 31/10/2007 00:47

    יש לי רעיון, הגעתי למיקרודל ולעוד חברה, ואני מאוד מפחד שהם שם כדי לגנוב רעיונות. אני לא ממש סומך על המסמכים של הסודיות וכו'. איך אפשר לדעת עם מי אפשר לחלוק רעיונות וכל מיני כאלה, מבלי לפחד שכולם עובדים עלינו ורוצה לגנוב אותנו?

    • עו"ד ועו"פ
      עו"ד יריב קדם | 31/10/2007 22:53

      ככלל, לפני הגשת בקשת פטנט, אין לחשוף את הבקשה אלא לעו"ד או לעו"פ.

    • גם כשפונים לעו"פ זה מעלה חשש, כי היום יש סיפורים שלא נדע.. חשוב לבדוק קודם במי מדובר  לת
      אלחנן | 05/11/2007 23:09